Uitgeven bij JouwBoek.nl

boek_uitgeven_jouwboek

Wil je jouw eigen boek uitgeven?

Een boek uitgeven is een van de meest gestelde levensdoelen van de mens. Er wordt steeds meer geschreven. Als gevolg daarvan wil men vaak zelf een boek uitgeven. Dat kan in een kleine oplage zijn, voor familie en vrienden, of juist in een grote oplage voor de boekhandel, onderwijs of bedrijfsmatige doeleinden.

Wij hebben een jarenlange ervaring opgebouwd met het begeleiden van schrijvers, het produceren en (zelf) uitgeven van boeken. Dit doen wij niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven, overheidsinstellingen, scholen en andere uitgevers. Als je een goed manuscript hebt geschreven, geven wij jouw boek graag uit!

Voor elk genre kun je bij ons terecht, zoals een roman, gedichtenbundel, levensverhaal, biografie, kookboek, studieboek, proefschrift, kinderboek, jubileumboek, detective, familiegeschiedenis, reisboek, managementboek, autobiografie en ga zo maar door.

Jouw boek kan geproduceerd worden in verschillende uitvoeringen, zoals: paperback/softcover (met flappen), hardcover, spiraalgebonden of in elektronische versie (ebook). Het binnenwerk drukken wij in zwart-wit, full colour of een combinatie daarvan. Tevens heb je de keuze uit diverse formaten en mooie papiersoorten.

De dienstverlening van onze uitgeverij bestaat uit het redigeren van het manuscript, vormgeving, aanvraag ISBN en barcode, productie, promotie, verkoop via onze eigen webshop kelbo.nl en het boekhandelskanaal in Nederland en Vlaanderen.

Er zijn drie verschillende mogelijkheden om jouw boek uit te geven:


veer

Jouw boek drukken en uitgeven in eigen beheer

ritaBij een eigen beheer uitgave bepaal je zelf alles over je eigen boek, zoals oplage, uitvoering en inhoud. Je kiest van welke professionele faciliteiten je bij ons gebruik wilt maken. Wij kunnen het verzorgen van redactie tot aan het afleveren van de boeken tegen een afgesproken prijs. Daarna doe je ermee wat je wilt. Jij bent de uitgever! Je doet ze cadeau aan geïnteresseerden of je verkoopt ze op de manier die je het beste schikt. Onze rol houdt in ieder geval op bij het afleveren van de boeken.
Een eigen beheer-uitgave is ideaal voor auteurs die hun verhaal in beperkte kring willen delen, zoals bij een familiegeschiedenis, cursusmateriaal, proefschrift of een jubileumboek.


 veer

Laat door ons jouw boek gratis uitgeven

boek_uitgeven_100Dit is de traditionele manier van uitgeven. Stuur ons jouw manuscript ter beoordeling door onze redactie. Deze bestaat uit professionals op het gebied van de Nederlandse taal en het boekenvak, zoals schrijfdocenten en free lance-journalisten. Zij beoordelen of jouw manuscript aan de voorwaarden van onze uitgeverij voldoet. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Als we jouw manuscript selecteren worden wij jouw uitgever en brengen we het boek onder onze naam, Uitgeverij U2pi, op de markt. Je ontvangt het eerste exemplaar gratis en royalty’s als er genoeg exemplaren verkocht zijn. Wij zijn niet alleen een internetuitgever, maar jouw boek is dan ook verkrijgbaar in alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen en via websites zoals Bruna.nl, Ako.nl, Standaardboekhandel.be, bol.com enzovoort.


 veer

Het Zeker Uitgeven Pakket

Het Zeker Uitgeven-Pakket is een combinatie van bovenstaande uitgeefmogelijkheden, waarbij financieel bijdraagt in de kosten en je boek zeker wordt uitgegeven. In het pakket zitten alle elementen die nodig zijn om een boek professioneel op de markt te brengen. Jij hebt inspraak bij vormgeving en uitvoering. Er geldt geen wachttijd. Je hoeft dus niet het oordeel van onze redactie af te wachten. Wij gaan meteen met jouw manuscript aan de slag en zorgen dat het binnen de afgesproken termijn op de markt komt. Dit Zeker Uitgeven-Pakket is razend populair onder onze auteurs, omdat het heel duidelijk is welke “waar” je voor je geld krijgt. Geen addertjes onder het gras, zoals we dat bij zoveel andere “uitgevers” zien.


 

Wil je meer weten over één van bovenstaande uitgeefmogelijkheden?

11063732_1578191745803116_1244005721942698382_nNeem dan gerust contact met ons op:boek_uitgeven_websiterechts2
JouwBoek.nl – Uitgeverij U2pi
Carolina van Nassaustraat 327-329
2595 SV  Den Haag – Nederland

Tel: (0031) (0)70 3872770
Mail: info@jouwboek.nl

 

boekhandel-boek-uitgeven