Over ons






boek_uitgeven_kantoor_u2pi_jouwboekJouwBoek.nl is de website van Uitgeverij U2pi BV, een unieke uitgeverij in één van de grootste zakenwijken van Nederland, het Beatrixkwartier in Den Haag. Het kantoor is gevestigd in het Prinsenhof-gebouw, waar onder anderen ook het World Trade Center, de Belastingdienst en het NH Hotel zijn te vinden. Op steenworp afstand staan de kantoren van SDU uitgevers, de Koninklijke Bibliotheek, het Letterkundig Museum, het Kinderboekenmuseum, en het Nationaal Archief. Zowel het Centraal Station Den Haag als het station Laan van NOI zijn op loopafstand en parkeren kan voor de deur of in de parkeergarage van het World Trade Center. In deze dynamische omgeving werken wij iedere dag weer met plezier aan nieuwe boekpublicaties.

Wij onderscheiden ons van andere uitgevers door een persoonlijke en vooral flexibele aanpak. Door goed te luisteren naar de wensen van onze auteurs kiezen we samen de te bewandelen weg. Voor de één is een eigen beheer-uitgave de beste manier, voor de ander juist een (gratis/traditionele) uitgave door ons.

Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten manuscripten, waardoor we inmiddels een breed fonds hebben opgebouwd.
Kookboeken (wij zijn winnaar van twee Gourmand World Cookbook Awards), romans, kinderverhalen, familiegeschiedenissen, levensverhalen, studieboeken, noem maar op. “Het verhaal past niet in ons fonds”, zul je dus niet zo snel als reden van afwijzing van ons te horen krijgen. We kijken serieus naar de manuscripten die we ter beoordeling krijgen ingezonden en laten auteurs niet maandenlang wachten op een antwoord zoals de grote uitgevers doen.

boek_uitgeven_fscVoor de productie van onze boeken maken we gebruik van print-on-demand en offsetdruk-techniek, afhankelijk van de gekozen oplage. Kwaliteitscontrole is een dagelijkse taak en er wordt zoveel mogelijk met milieuvriendelijke materialen gewerkt. Al ons papier is bijvoorbeeld FSC goedgekeurd en onze toeleveranciers hebben bij voorkeur het ISO 14001 milieucertificaat.

Uitgeverij U2pi BV is lid van de Vereniging van Zelfstandige Uitgevers (VZU), een beroepsvereniging voor onafhankelijke uitgevers in Nederland. De aangesloten leden zijn uitgevers die bedrijfsmatig – voor eigen rekening en risico – een (boeken)uitgeverij exploiteren.

Het bedrijf is 100% eigendom van uitgever Jeroen van der Starre (1970). Klik hier om meer te lezen over de uitgever. Zijn team bestaat uit vaste medewerkers en freelancers met elk een eigen specialisatie. Hoofd van de redactie is Dé Hogeweg, gediplomeerd redacteur en schrijfdocent bij Schrijfcursusdenhaag.nl

Informatie of een offerte aanvragen is bij ons echt vrijblijvend. Kom bij ons langs om voorbeelden te bekijken en ideeën te bespreken. Vergelijk rustig met andere aanbieders en kies de partij waarbij je je het meest prettig voelt. Het uitgeven van jouw boek is tenslotte de geboorte van jouw geesteskind.

 

logo-2