Manuscript laten redigeren


boek_na_laten_kijken_op_fouten_redactieservice

Redigeren

Het loont zeer de moeite om je manuscript te laten redigeren door een redacteur. Niets is zo storend voor een lezer als een boek vol met fouten zit. Je kunt nog zo’n mooi verhaal hebben, als er veel fouten in zitten legt de lezer het snel weg. Wij adviseren auteurs altijd om het manuscript door iemand anders op fouten na te laten kijken. Je leest namelijk snel over je eigen fouten heen. Al lees je het honderd keer door, voor sommige fouten ontwikkel je nou eenmaal een blinde vlek. Je kunt dat door een vriend of familielid, die goed in taal is, laten doen of je kunt een professionele redacteur inhuren. Wij bieden deze redactieservice ook aan. Onze redacteurs zijn gediplomeerd en hebben veel ervaring met het redigeren van manuscripten van beginnende en gevorderde schrijvers.

De kosten van het redigeren zijn afhankelijk van het aantal woorden en de manier waarop je het manuscript nagekeken wilt hebben.

 

Standaard redactie

Voor hoofdletters, punten, komma’s, spaties, spelling en grammatica bedragen de kosten 15,00 euro per 1.000 woorden.
Deze standaard redactie is ook onderdeel van het Zeker Uitgeven-pakket. Dus als je jouw boek professioneel door ons op de markt wilt laten brengen, dan hoort deze standaard redactie er uiteraard bij!

 

Uitgebreide redactie

 Voor hoofdletters, punten, komma’s, spaties, spelling en grammatica, zinsopbouw en woordvolgorde bedragen de kosten 17.50 euro per 1.000 woorden.

Als je van deze redactieservice gebruik wilt maken, dan hebben we het manuscript als Word-document nodig. De redacteur brengt de correcties daar dan in aan met de markeerfunctie, zodat je altijd na afloop kunt zien wat er gecorrigeerd is.

Een boek nakijken op fouten is een nauwkeurig klusje, dus houd rekening met een verwerkingstermijn van circa 3 tot 4 weken (afhankelijk van de omvang van het manuscript).

Wil je meer weten of een offerte ontvangen voor het laten redigeren van jouw manuscript? Mail dan naar info@jouwboek.nl of bel: 070-3872770