Proefschrift drukken

haanvoorklJouwBoek.nl kan jouw proefschrift drukken in een kleine of grote oplage. Daarbij bieden wij keuze uit diverse mooie papiersoorten en bindwijzen, zoals softcover, softcover met flappen, hardcover en spiraalgebonden. Wij drukken tegen zeer scherpe tarieven het proefschrift voor studenten van de universiteiten in Delft, Leiden, Nijmegen, Groningen, Rotterdam enz. (de bijlagen met stellingen en uitnodigingen kunnen natuurlijk bij het proefschrift worden meegeleverd).

Ben je in tijdnood gekomen? Geen probleem. In overleg kunnen wij het drukken van jouw proefschrift voorrang geven in ons productieproces en soms al binnen enkele dagen leveren (mits het document printklaar is aangeleverd in pdf en je beschikbaar bent om binnen een dag de proefprint goed te keuren).

 

 

Lay-out proefschrift

Uiteraard kunnen wij ook de gehele lay-out van jouw proefschrift verzorgen, voordat je het laat drukken. Dat vergt wat tijd, dus neem dan ruim van tevoren contact met ons op.

 

 

Offerte proefschrift drukken

Wil je weten wat het kost om je proefschrift door ons te laten drukken? Ga dan naar offerte aanvragen. Geef bij opmerkingen aan dat het om je proefschrift gaat, dan berekenen we ons speciale proefschrift-tarief!
Je kunt natuurlijk ook voor een vrijblijvende offerte bellen naar: 070 – 3872770 of bij ons langskomen (op afspraak) om de planning voor het drukken van jouw proefschrift te bespreken. Wij zijn gevestigd aan de Carolina van Nassaustraat 161 in Den Haag. Ons kantoor is makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken (lijn 2,3,4,6).

 

 

Handelseditie proefschrift uitgeven

Heb je een handelseditie van je proefschrift die je wilt laten uitgeven? JouwBoek.nl is onderdeel van Uitgeverij U2pi BV. Onze uitgeverij zorgt er voor dat deze handelseditie via iedere boekhandel in Nederland en Vlaanderen en websites zoals Bruna.nl en Bol.com verkrijgbaar is. Over de verkopen ontvang je uiteraard de gebruikelijke royalty’s.

 

info@jouwboek.nl

Bel: 070-3872770
JouwBoek.nl