Neem contact op! JouwBoek Webshop Homepage
Winkelwagen is leeg
Zoek op (deel van) titel, schrijver of ISBN:
homepage
Fictie / Romans
Gedichten
Non-fictie
Kinderboeken
Spiritualiteit
Lichaam+Geest
Hobbies
Geschiedenis
Wetenschap
Filosofie
Talen
Theater/Muziek
Zakelijk
Reizen
Rouwen
contact

Welkom in de webshop van JouwBoek.nl!

Hier kun je de boeken bestellen die via JouwBoek.nl en door uitgeverij U2pi zijn uitgegeven.

Wil je ook jouw eigen boek uitgeven? 

Lees er alles over op JouwBoek.nl

 

Doek op voor een echte ster

Door Jean Thomassen
 

Het leven van Ine Veen, voormalig ballerina, fotomodel en actrice, heeft veel weg van een sprookje. Ze trad ooit op voor koninklijke personen en stond met alle bekende namen van haar generatie, in Duitsland en Nederland, op de bühne of voor de camera. Als kranten al meer dan 60 jaar over je schrijven moet je toch wel iets hebben betekend of gepresteerd.
Wie was toch dat stille meisje uit Koog aan de Zaan, dat alle moeite deed om toch vooral niet op te vallen? Alleen haar werk was belangrijk in dit leven en met glamour en glitter had ze helemaal niets op. 
Op haar vijftigste hoorde ze voor het eerst wie haar echte vader was. Haar leven bleef voor de media een mysterie waar nu een tipje van wordt opgelicht. 
Jean Thomassen, de man die haar als geen ander kent, zocht de afgelopen veertig jaar in archieven en verzamelde gegevens en unieke foto\\\'s voor dit, tot nu toe meest complete, boek over deze veelzijdige kunstenares.

Bestel hier

 


Wil jij ook jouw boek uitgeven?

Lees er alles over op onze website:   

klik hier: Boek uitgeven in eigen beheer

klik hier: Boek Zeker Uitgeven pakket

klik hier: Ebook - elektronisch boek uitgeven

  

Zojuist verschenen:

Andermans dreven

Door John Broekhuis

John F. Broekhuis (Hilversum, 1947) is componist, dichter en columnist.
In deze verzamelbundel verwondert hij zich over de sterfelijkheid en over wat er na het leven resteert. De magie van het verleden, de tekens van de voorbije tijd. Een definitieve keuze uit de gedichten en aforismen, waarvan sommige eerder gepubliceerd in diverse bloemlezingen en literaire tijdschriften.
Met bijpassende illustraties van bekende hedendaagse kunstenaars die het gevoel en de sfeer van elk gedicht versterken.


Alleen Thom

Door Ingrid Joosten

Op 10 maart 2014 verandert het leven van Ingrid en haar gezin voorgoed. Zoon Thom komt veel te jong (20 jaar oud) om het leven bij een auto-ongeluk.
De periode die daarop volgt beschrijft Ingrid op een internetblog. Openhartig deelt zij haar wanhoop, het verdriet en de voortdurende strijd om verder te kunnen leven. De lieve berichten, steunbetuigingen, kaartjes, bloemen etc. hebben Ingrid, haar man Henk en dochter Robin veel troost geboden, maar wat doe je als iedereen uiteindelijk weer overgaat tot de orde van de dag en jij blijft achter met je verdriet?

Dit boek \\\"Alleen Thom\\\" is een bewerking van Ingrids blog. Het is haar wens om via dit boek andere ouders, die op de één of andere manier plotseling een kind zijn verloren, te steunen. Hoe onvoorstelbaar het ook lijkt, uiteindelijk is er een manier om met het grote gemis om te leren gaan.

Bestel hier

 


JouwBoek.nl - Uitgeverij U2pi - U2pi BV 
Carolina van Nassaustraat 161, 2595 SX  Den Haag
Telefoon: 070-3872770
info@jouwboek.nl

 

Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden

© 2009 - 2012 JouwBoek Voorburg