Printen in Den Haag
Printen in Den Haag kan heel voordelig bij onze printservice CopyShopDen Haag.nl. Wij printen voor bedrijven en particulieren (ook studenten). Je kunt bij ons terecht voor het laten printen en kopiëren van rapporten, verslagen, scripties, boeken, menukaarten, liturgieën (kerkelijk drukwerk), trouw- en rouwkaarten met eigen ontwerp, verenigingsboekjes, A3 posters en losse A4 prints in kleur en zwart-wit.
Wij hebben de nieuwste apparatuur in huis om jouw opdracht snel met een uitstekende kwaliteit te leveren. Daarbij hebben wij verschillende mogelijkheden om jouw printwerk af te werken, zoals: inbinden, vouwen, nieten, snijden, boren, lamineren.
Omdat de printservice onderdeel is van onze uitgeverij zijn wij ook in staat om tegen een scherp tarief de teksten van jouw document na te kijken en de lay-out te verzorgen.
Zo verzorgen wij bijvoorbeeld al voor veel restaurants de menukaarten waarbij de gerechten gecontroleerd worden op de juiste spelling, de vormgeving in de huisstijl verzorgd wordt en uiteraard het gewenste aantal gedrukt wordt.
Voor opleidingsinstituten redigeren wij de teksten, geven het een professionele lay-out, printen het opleidingsmateriaal in boekvorm en verzenden dat naar de cursisten of cursuslokaties, inclusief begeleidende brieven of ander losbladig lesmateriaal.
Onze service gaat dus net een stapje verder dan die van een gewone copyshop!

Wij zijn geen copyshop zoals je die wellicht kent, maar wij bieden wel dezelfde printservice aan met professionele apparatuur waarmee we jouw bestanden snel en mooi kunnen afdrukken.
Bij ons kun je goedkoop laten printen, omdat wij geen dure winkellokatie hebben. Wij werken in een gesloten bedrijfsruimte en daarom kun je met vertrouwelijke documenten prima bij ons terecht.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via: offerte@copyshopdenhaag.nl of bel: 070-3872770

Wil je langskomen voor meer informatie over onze printservice en/of om je opdracht te bespreken? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak: 070-3872770.
Woon/werk je niet in Den Haag, maar je wilt toch gebruik maken van onze printservice? Dan kunnen we het printwerk per post verzenden. Wij streven er naar alle printopdrachten dezelfde dag nog te verzenden.

Voor bedrijven in Den Haag en omgeving verzorgen wij, in overleg, ook het printen van opdrachten buiten onze openingstijden en in het weekend. Bezorgen is gratis bij opdrachten vanaf 50,00 euro.

Bestanden aanleveren kan heel eenvoudig via: https://u2pi.wetransfer.com

 

printservice_den_haag_beatrixkwartier_bezuidenhout_jouwboek

JouwBoek.nl – Uitgeverij U2pi
Carolina van Nassaustraat 161
2595 SX  Den Haag – Nederland
Tel: 070 3872770
Mail: printen@jouwboek.nl